joi, 28 octombrie 2010

IEȘI AFARĂ FIINȚĂ EXTRAORDINARĂ!


Așa era scris pe un bener al polițiștilor prezenți la marșul de protest desfășurat pe 27 10 2010 în capitală. Dacă ar fi fost scris cu cratimă între “extra ” și “ordinară” era mult mai bine căci înțelegea toată lumea că este vorba de cineva care este mai mult decât un simplu ordinar.
Judecând la rece după un marș de protest făcut într-o zi rece și pe deasupra a mai și plouat puțin, protestatari de prin toate colțurile țării s-au deplasat la București în speranța că moțiunea de cenzură va trece, iar actualul guvern nu va mai fi decât un vis urtât.
Profesorii au venit să dea o lecție de morală guvernului, cei din sănătate au venit să extirpe o tumoră guvernamentală ce pune în pericol viața țării, iar poliția și penitenciarele pentru a aresta și custodia infractorii din actualul guvern.
Nu a fost să fie așa și motivul principal pentru care moținea nu a trecut este acela al lipsei totale de morală și de responsabilitate a parlamentarilor din zona puterii, care au susținut cu 0 (zero) voturi actualul guvern. Deci cum s-ar spune un guvern de nota zero ne conduce iar noi ar trebui să fim și de accord cu asta.
Au venit să-și strige nemulțumirile în jur de 40.000 de oameni, dar pe acest guvern orb și surd nu-l mai impresionează nimic nici dacă ar fi iesit în stradă de zece ori mai mulți oameni sau ar fi intrat în greva foamei mii de oameni, așa cum doamna Cristiana Anghel o face de 65 de zile. Oricum trebuie spus că mulți oameni au stat acasă fiind amenințați în diferite moduri, iar mulți au fost întorși din drum cu autocarele fiindcă patronii firmelor respective de transport au fost și ei la rândul lor amenințați.
Cine ar trebui să vină domnule Boc să vă spună că în această țară nu se mai poate trăi iar domnia voastră chiar să-l auziți?!?
V – ați înconjurat de mii de jandarmi în speranța că nu vom ajunge la voi dar vă înșelați căci acum ne vom retrage să ne lingem rănile și să venim mai pregătiți și mai puternici data viitoare, să nu mai plecăm până nu ne vom vedea la ochi cu cei ce sfidați cu indiferența voastră Constituția și legile țării ÎNCĂLCÂND JURĂMÂNTUL depus la investitură sau veți fugi ca niște șobolani, chiar cu riscul ca Piața Victoriei sau Palatul Cotroceni să semene cu Piața Tiananmen. Sunteți cred și sper conștient că acel moment nu este departe și că mulți dintre noi preferă să moară decât să trăiască o noua epocă de aur a totalitarismului și a înfometării.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu