joi, 4 februarie 2010

ÎNCEPUTUL E GREU


În viaţă nu cred că e bine să încerci să fii trendy, cel puţin nu cu orice preţ, dar e bine să încerci să ţii pasul cu noul. Aşa s-a născut ideea acestui blog, în care, sub semnatura autentica sau anonimat, vor semna toţi cei care vor să publice un articol interesant, dar mai ales penetrant, în care să demascăm tot ce e ilegal, imoral, tot ce ne doare pe noi cei ce muncim în penitenciare, sau să publicăm noutăţi legislative.

Indiferent de numărul treselor şi de mărimea lor vă promitem să-i demascăm pe cei corupti, lenesi sau pupaciosi! Întâi o vom face aici pe blog, dar dacă e nevoie vom merge mai departe pentru că ne e ruşine cu cei corupţi printre noi.

În cele ce urmează aş vrea să ne ocupăm de o problemă veche, veche...controalele inopinate facute de cadrele de conducere după orele de program.

Doamne, ce de probleme... Din start trebuie spus că e bine ca cineva din conducerea unităţii să facă aceste controale, chiar dacă de cele mai multe ori se fac formal. Dar problema este aceea a necunoaşterii de către unii din aceştia a regulamentelor, sau mai rău, dacă le cunosc le încalcă chiar ei cu nonşalanţă. (de unii dintre ei totuşi pot să vă garantez că sunt nevinovaţi, nu au nicio treaba cu “Paza”). Sosiţi în unitate aceştia capătă puteri nebănuite, şi urcaţi în foişoare cer să vadă seria armei?!?! Să nu vă închipuiţi acum că poate cineva să se împotrivească acestor atotcunoscători fără să fie urmată aceasă acţiune de o rumoare care ar vrea să insemne “lasă că o să vezi tu dacă mă mai contrazici”

Toate acestea pălesc însă pe lângă faptul că urmează ca agentului să i se facă, atenţie, PERCHEZIŢIE. Eh, ce ziceţi de asta, aşa că e tare? Am trăit de multe ori cu impresia că suntem confundaţi cu p.p.l.-ii, din cauza întunericului, chiar dacă afară e lumină.

Aşa că, dragilor cred că la pregătire se vor preda poziţiile cu arma la umăr şi mâinile sus, cu arma la piept şi picioarele desfăcute şi alte poziţii luate din regulamente numai de ei ştiute.

PROilav

3 comentarii:

  1. Pentru toti oaspetii acestui blog si care posteaza un comentariu o sa fac precizarea ca trebuiesc respectate niste reguli:
    Nu folositi cuvinte sau expresii licențioase;
    Nu atacati un alt comentator de pe blog. Discutati ideea, nu persoana;
    Nu va promovati afacerea, site-ul sau mai știu eu ce combinație prin care ieșiti în avantaj;
    Comentariul vostru este on-topic și are mai mult de două cuvinte.
    Nerespectand aceste reguli riscati sa va fie sterse comentariile.

    RăspundețiȘtergere
  2. este vina noastra a tuturor daca acceptam sa fim umiliti.Poate este timpul sa fimuniti si sa iesim desub jugul lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Din pacate, si afara dincolo de gratii e la fel,,, TRESE,,,, suntem doar simpli oameni cu totii, nu zei, nu sfinti ,DE CE TRESE?
    De ce e raul printre noi?
    Ne -a dezamagit trecutul, ne plangem prezentul , suntem speriati de viitor,,
    Dar, fratilor, in noi e PUTEREA,,
    scoateti frumosul din voi la lumina sa invinga TRESELE lumii obscure,,,

    RăspundețiȘtergere