duminică, 7 februarie 2010

PREZENTAREA REORGANIZĂRII DE PRIMĂVARĂ 2010







Pe podium evoluează reorganizarea, în haine noi, de primăvară, croite de o echipă de designeri din Galaţi, care au mai tăiat de ici, au mai adăugat pe colea...mă rog, cum s-au priceput dumnealor, numai că au facut-o în mare grabă şi biata de ea s-a încheiat greşit la nasturi şi se pare că e desculţă şi fără...desuuri. Gurile rele spun că nu-i vin deloc bine hainele, dar aceleaşi guri nu vor să spună că de fapt biata reorganizare e goală, ca în povestioara “Hainele împăratului” a lui Hans Christian Andersen.
Reorganizare să fie dacă o cer interesele A.N.P.-ului dar să o ştim şi noi.
Viitorul ni se prezinta tuturor înfăşurat în zeci de văluri de incertitudini, de întrebări fără răspuns...nimeni însă nu ne spune ce va fi mâine, vom avea salariile mai mici sau mai mari, vom face angajări sau din contră vom fi nevoiţi să-i trimitem acasă pe unii, de tot sau în concedii fără plată la “cererea noastră expresă”...
Trebuie să aşteptăm şi să vedem ce fel ne vor păstori destinele cei de la conducerea M.j.-ului sau a A.N.P.-ului. Dacă lucrurile vor merge bine le dau haina de pe mine, dar dacă vor merge rău, să-i ferească Dumnezeu!



PROilav

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu